Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Флаш Игри за вашето свободно време.
Автор: igrite Категория: Забавление
Прочетен: 43818 Постинги: 7 Коментари: 8
Постинги в блога от Август, 2010 г.
Игрите със Супер Марио са едни от най-популярние аркадни игри сред децата и младиет  хора още с излизането на първата версия на нинтендо през 1985 година.
Ето как изглеждаше играта през 1985 година:

image
От тогава са излезли много версии на играта но както виждате от снимките по-надолу стила на графиката се е запазил и не се е изменил много. Е има и версии на играта с 3D графика, но те са друга тема.
Тук ще ви представя една от новите версии на играта Супер Марио представена от Newgrounds.com, заглавието на играта е Gangster Bros. 
  В тази игра можете да изберете да играете с един от тримата братя - Супер Марио, Луиги и най-малко известният господин Т. Аз естествено си избрах Марио.

image


























Ето малко снимки от първото ниво на играта. 

image

Така изглежда второ ниво на играта. На тази снимка виждате два пълнителя с патрони, задължително ги вземете, ще ви потрябват.
image

Тука ме нападнаха костенурки със скейтбордове, които много трудно убих. Не беше чак толкова трудно, но бая пострелях докато ги оцеля. На снимката се вижда, че са успели да ме ударят.
image
Ето така започва третото ниво, отвсякаде сте заобградени с врагове, които моментално ви атакуват. Тези двете гъбки които са останали живи можете да не ги трепете, само хабите патроните, а в това ниво са кът. image Това е четвърто ниво, цялото е покрито с лед и сняг. Има и ледени висулки които падат върху вас и ви взимат кръв. Бъдете много внимателни на това място от снимката, защото ви нападат две костенурки със скейтове точно когато прескачате някакви дупки. Най-лесно се минава, като се отдръпнете и оставите костенурките сами да паднат в дупките.

Ако ви е харесала играта Gangster Bros можете да я играете тук.
На сайта Masoko.net ще намерите много Супер Марио игри, както и игри от много други жанрове, като игри с коли, игри за момичета, за готвене, за декориране и много други. Елате и се забавлявайте.
Категория: Забавление
Прочетен: 11480 Коментари: 4 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: igrite
Категория: Забавление
Прочетен: 43818
Постинги: 7
Коментари: 8
Гласове: 8
Архив